Avainasiakkuus

Avainasiakkaanamme voimme palvella sinua paremmin. Avainasiakkaaksi liittyminen on ilmaista ja liittyä voit nopeasti ja helposti apteekissamme asiointisi yhteydessä tai sivun lopusta löytyvän lomakkeen kautta!

Oma Avainasiakas-lehti

Kuusi kertaa vuodessa ilmestyvässä asiakaslehdessämme Avainapteekit, on aina kuukausittain vaihtuvat Avainasiakastarjoukset tunnetuista terveyden ja hyvinvoinnin tuotteista. Avainasiakastarjoukset ovat voimassa kaikissa Avainapteekkien toimipisteissä ympäri Suomen. Asiakaslehden ajankohtaiset ja asiantuntevat artikkelit opastavat lukijaa monissa terveyteen liittyvissä asioissa.

Tutustu tarkemmin kuukauden Avainasiakastarjouksiin.

Lisäpalvelut

Avainasiakkaana Sinulla on mahdollisuus seurata reseptilääkkeidesi omavastuuosuuden vuosikertymää. Myös monet Avainapteekkisi tarjoamat lisäpalvelut ovat Sinulle merkittävästi edullisempia, ja saat niiistä tarkempia tietoja omasta Avainapteekistasi.

Lääketurvallisuuden parantaminen

Avainasiakkaan kaikki ostotiedot tallentuvat oman Avainapteekin asiakasrekisteriin, mikä parantaa huomattavasti lääkehoidon turvallisuutta. Avainapteekkisi asiantunteva henkilökunta pyrkii aina varmistamaan Sinulle määrättyjen lääkkeiden yhteensopivuuden sekä huomioimaan myös asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet.

Liity nyt

Täyttämällä liittymislomakkeen apteekissamme pääset heti avainasiakkaaksemme. Voit liittyä helposti myös internetissä täyttämällä lomakkeen avainapteekkien nettisivuilla.

 
  • Saat S-Etukortilla Bonusta apteekkimyymälässä maksetuista tuotteista ja palveluista.
    Bonus ei kerry resepti- tai itsehoitolääkkeistä.
    Avainasiakkaan etutuotteissa Bonus kertyy tuotteen alennetusta hinnasta. Muille kuin avainasiakkaille Bonus kertyy ko. tuotteen normaalihinnasta